Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Chocolade brokken

Nodig:

Een platte schaal of bakblik en vetvrij bakpapier


Bodem:

4 a 5 boekweit- of rijst wafels
2 eetlepels gesmolten kokosolie
1 theelepel cacao
1 theelepel kaneel
1 eetlepel (biologische) pindakaas
1 eetlepel honing
snufje Himalaya zout

Topping:

200 gram pure chocolade (80%)
1 eetlepel (biologische) pindakaas

Hoe maak je het?

Verkruimel de wafels in een mengkom
Doe alle ingrediënten voor de bodem erbij en roer door tot alles goed vermengt is
Bedek de bodem en zijkanten van de schaal met het bakpapier
Doe de massa in de schaal en druk stevig aan
Zet het een uur in de diepvries
Haal de bodem na een uur uit de diepvries
Smelt de 200 gram chocolade au bain marie en roer de pindakaas daar doorheen
Giet deze massa over de bodem uit en maak het geheel glad met de achterkant van een lepel en zet het weer terug in de vriezer.
Na een uur is alles bevroren en kun je alles uit de schaal halen en met een warm mes in stukken snijden…. Bewaar deze lekkere gezonde snack in de koelkast!
Lokatie

Zuiderlaan 6,

9601 BD Hoogezand

email: purefoodhappylife@icloud.com